Anna-Belén Avilés, candidata del PSC a Ripoll per les eleccions municipals

Vol aglutinar el vot no independentista de la capital de la comarca

per Judith Espert

Política

Anna-Belén Avilés, a Ripoll
Anna-Belén Avilés, a Ripoll | Judith Espert

Anna-Belén Avilés serà la candidata del PSC de Ripoll a les eleccions municipals del 26 de maig. L'assemblea de militants ho ha decidit per unanimitat. L'actual única regidora de la formació a l'Ajuntament ho farà amb les sigles del seu partit. En els últims comicis va ser la número 1 de la coalició del PSC amb Iniciativa, sota el nom de 'Fem Ripoll'. L'objectiu és millorar els resultats actuals.

«Des de l'agrupació hem valorat que el canvi de nom que vam fer potser no el vam saber comunicar i ara pensem que els resultats ens aniran molt millor», afirma Avilés.

La voluntat de la socialista és aglutinar diferents sensibilitats en la seva candidatura. Fa una crida al progressisme en una llista que encara no està tancada.

«En aquesta legislatura he estat l'única regidora no independentista de tot l'ajuntament. He volgut poder donar veu a tota aquella gent que se sent progressista, que no se senten independentistes, i ara és el moment en el qual si algú ens vol donar suport o ajudar-nos en la campanya ho pot fer», diu.

En aquest sentit, considera que al PSC li cal convèncer de nou al seu electorat més fidel. «A Ripoll clarament hi ha un vot no independentista, que si s'ha de sentir representat per algú, crec que sóc jo», explica Avilés. En les passades eleccions municipals, la coalició FEM Ripoll va ser la quarta força del consistori.