Primeres visites a veïns denunciats en la campanya “Ens agraden els gossos però NO les seves caques”

Primeres visites a veïns denunciats en la campanya “Ens agraden els gossos però NO les seves caques”

Societat

L'alcalde i la regidora de convivència i participació van anar ahir a veure els primers veïns dels quals es tenien queixes sobre la recollida d'excrements. Van ser dues les visites que es van realitzar. A aquests propietaris de gossos se'ls va comunicar que s'havien rebut queixes en el sentit que no recollien els excrements del seu gos i que també, en ocasions, els deixaven lliures sense vigilar.
En el transcurs de la visita a aquestes cases se'ls va lliurar el tríptic informatiu genèric de tinença responsable d'animals de companyia, un llibret amb
informacions editat especialment per aquests casos, i un recollidor d'excrements.
La propera setmana es continuaran aquestes visites, donat que ja hi hagut més queixes sobre el comportament d'altres propietaris de gossos.
Volem recordar que el procés és confidencial i que es pot fer arribar la queixa al telèfon 972 714 142 o bé al correu electrònic civisme@ripoll.cat indicant el nom deles persones que incompleixen la ordenança.
Recordem que són moltes les queixes que es reben per part dels ciutadans sobre l'incompliment de l'ordenança i l'incivisme d'alguns propietaris de gossos.