Campanya de les Cuines de la Vall de Camprodon a l'entorn de la matança i la Quaresma

Campanya de les Cuines de la Vall de Camprodon a l'entorn de la matança i la Quaresma

Societat

La cuina de tradició i de tribut a la cultura és protagonista de la temporada Gastronòmica de la Matança i de la Quaresma que les Cuines de la Vall de Camprodon engeguen aquest cap de setmana. Durant un mes deu establiments d’aquesta vall oferiran menús o plats temàtics a l’entorn de la matança del porc i la Quaresma. Dues propostes culinàries ben diferenciades, ja que la primera es dedica a la carn de porc, i la segona té el peix com a protagonista. 
Aquesta associació organitza un total de quatre campanyes gastronòmiques durant l’any. Les que tenen més tirada són la que promocionen la carn de poltre i la trumfa, ja que són dos productes autòctons de la vall.
Unes campanyes gastronòmiques ja consolidades i que són un reclam pels amants de la gastronomia.