Construcció d'iglús al Pla d'Anyella

Construcció d'iglús al Pla d'Anyella

Societat

Aquest cap de setmana és celebra a La Molina, en el terme municipal de Toses i, concretament, al paratge del Pla d'Anyella l'Ohmamiglú 2014. Una quarantena de persones han participat en la construcció de diversos iglús i alguns d'ells hi passaran aquesta nit a dintre.
Dins de l'Ohmamiglú 2014 s'ha celebrat un acte cultural, aquesta tarda al local PICNIC de l'estació de La Molina, amb la presentació de l'expedició "Pol Nord via Svalbard amb esquis", a càrrec del blogger Jordi Canal-Soler. A més, l'Equip d'Esculptors de Neu "Tallaferro", que ha representat Catalunya al campionat mundial d'aquesta activitat artística, celebrat a Colorado (Estats Units), ha tallat una escultur de gran tamany.
Aquesta nit, si la metereologia ho permet, està prevista una barbacoa. Serà un moment màgic amb els iglús, la foguera, la lluna plena i el Pla d'Anyella.
Aquest diumenge al matí hi haurà un esmorzar amb xocolata calenta i coca, el repartiment de premis per als millors iglús i la clausura, al voltant de les 11 del matí amb els representants de l'Ajuntament de Toses, l'Ajuntament d'Alp i de l'Estació d'Esquí de La Molina.