L'equip de govern de Planoles es queda en minoria

El motiu és el canvi de dedicació de la tinent d'alcalde, Montserrat Viñas, que passa a ser regidora no adscrita per manca de confiança

per Xevi Pujol

Política

El canvi de dedicació de Viñas es va produir al ple celebrat aquest dilluns a l'ajuntament de Planoles
El canvi de dedicació de Viñas es va produir al ple celebrat aquest dilluns a l'ajuntament de Planoles | Xevi Pujol

L'equip de govern de l'ajuntament de Planoles s'ha quedat en minoria. La tinent d'alcalde Montserrat Viñas, que formava part del grup de CiU, ha patit un canvi de dedicació al plenari i ha passat a ser una regidora no adscrita. La manca de confiança ha estat la raó d'aquest canvi, segons l'alcalde Enric Gràcia.

«Hem perdut la confiança en la feina que ha dut a terme la regidora, no pas en el camp de l'economia de l'ajuntament, que l'ha portat molt bé, sinó en el de l'obra pública, que se'ns ha endarrerit molt», diu Gràcia. Les obres principals que el consistori vol enllestir abans del final del mandat són les de l'adaptació del carrer Trueta i l'enllumenat de Planès, nucli que fa més d'un any que està a les fosques.

Ara, l'equip de govern queda format per Enric Gràcia, Pura Bober i Agustí Constans. «Les tasques que feia la regidora passarem a fer-les entre els tres que quedem. Ens demanarà molta més dedicació, però ho tirarem endavant, sense cap mena de dubte», assegura l'alcalde.

Des de l'oposició de Gent per Planoles, grup que també compta amb tres regidors, es creu que el canvi perjudica el poble. David Verge considera que «quan es fan les llistes electorals és important conèixer a la gent i treballar durant bastant de temps, i no fer una llista un mes abans com va fer CiU, perquè hi havia 10 persones i en queden 3». L'oposició considera que encara queda molta feina per fer en els pocs mesos que resten de mandat municipal.