Un premi per compartir

Editorial

La Generalitat de Catalunya ha concedit a Corisa Media Grup, del qual en forma part el nostre, vostre, setmanari El Ripollès, el Premi Nacional de Comunicació com a mitjà de proximitat. Aquest reconeixement pel nostre grup és evident que ve forjat de fa temps, dia a dia, pas a pas, des de l’any 1989 quan es va crear d’arrels d’altres mitjans existents anteriorment com és la nostra estimada Ràdio Ripoll.

 

Quan se’ns distingeix per una tasca de proximitat, realment ens satisfà molt perquè és el que més s’ajusta als plantejaments i objectius del nostre grup, estar al costat de la gent i transmetre des de El Ripollès, Televisió del Ripollès, el Ripollès Digital i Ràdio Ripoll tot allò que passa a casa nostra amb el protagonisme de la nostra gent, les nostres associacions, les nostres entitats i les nostres institucions.

 

En definitiva som els transmisors d’una societat i d’una comarca activa. A més d’informar del que passa a casa per a la gent del Ripollès, també hi ha la voluntat ferma de projectar-ho més enllà, a tot Catalunya i per això Corisa Media Grup és present a la Xarxa de Comunicació Local. L’aposta decidida pels mitjans de proximitat va fer un pas enllà en el moment en què l’empresa va fer un pas decidit per ampliar horitzons, també a la Cerdanya, a través de Ràdio Pirineus. També edita a través d’Itram Comunicació la revista Sortida i des de fa uns mesos, és l’accionista majoritari d’Olot Televisió, la televisió comarcal de la Garrotxa. Un fet que enforteix l’aposta del grup per a la informació de proximitat i en català.

 

Tot reconeixement aporta, a més de l’agraïment, el valor de compartir-lo i en aquests moments creiem que els nostres lectors, espectadors, seguidors i oients, han estat un pilar fonamental per la seva confiança, fidelitat i seguiment i en conseqüència el més gran potencial per l’estímul permanent de la nostra feina. Moltes gràcies!

 

El treball de comunicació de Corisa Media Grup, liderat des de la direcció i passant per a tots els departaments amb tots els seus professionals i col·laboradors, té més ganes que mai de treballar amb professionalitat, entusiasme i ganes perquè la informació de proximitat, sigui un valor important en les diferents àrees d’influència dels nostres mitjans. També és un premi per compartir amb molta gent que al llarg dels anys han format part de la família de Corisa Media Grup.

 

Un aspecte positiu és que es reconegui un treball que es fa amb vocació i il·lusió i amb l’esperit de servei a un territori i a un país.

 

Agraïts als qui han reconegut la nostra trajectòria, treball i posicionament en el món de la comunicació, el nostre compromís, com sempre, ha estat i serà el d’estar al vostre costat.

 

Moltes gràcies a tots!