El Ripollès és Líder

Editorial

Estem a poques hores de conèixer quins són els guardonats en els premis Ripollès Líders 2018. Aquesta data és una veritable injecció de vitalitat per al Ripollès, en veure les moltes iniciatives i persones que es poden distingir. Al llarg de nou anys han estat premiats moltes persones i entitats, que han estat i són referents en una evolució i dinamisme que, mai com ara, convé en una societat que viu i comparteix una revitalització important. Hem vist que durant l’any passat es van impulsar iniciatives que han portat noves empreses a la comarca, aspecte que és favorable en la revifada econòmica tant necessària. S’han inaugurat equipaments socials i culturals importants i s’han organitzat esdeveniments en tots els àmbits, que defineixen una activitat intensa en els 19 municipis ripollesos. Hem conegut iniciatives personals i col·lectives amb reptes, trajectòries i iniciatives de gran valor.
 
La finalitat dels premis és la d’enaltir molts valors que es promouen des de la comarca i per a la comarca. Les iniciatives que es porten a terme de manera regular farceixen de vitalitat el conjunt del Ripollès. A més, ripollesos distingits han estat, són i seran autèntics ambaixadors arreu de Catalunya i del món dels valors d’una comarca viva, atractiva i amb ganes de tirar endavant.

Durant 9 anys moltes persones, entitats i associacions han estat distingides per les seves accions i iniciatives en els àmbits personal, econòmic, social, de promoció turística i cultural, esport, emprenedors i trajectòria. Molta gent que aporta el sentit de municipi i de comarca en les seves diverses accions.

Corisa Media Grup, des que es van instaurar aquests premis, ha pretès visualitzar aquestes persones, entitats i associacions que gestionen  iniciatives i valors que tenim a casa i que, gràcies a ells, la carta de presentació com a comarca és potent i dinàmica. Una altra de les finalitats és que les opcions presentades com a candidates, també siguin valorades, a més del jurat, per tots els ciutadans ripollesos i la veritat és que la participació és alta, i això mostra l’interés de donar suport als candidats. Com cada edició, s’elegeixen als guanyadors, però tant o més important és que cada any hi hagi moltes propostes i diverses, aspecte que no fa res més que evidenciar la vitalitat d’una societat. Un valor que mai s’ha de perdre en un indret on el gran líder és la comarca del Ripollès i la seva gent.