La xarxa d'aigua i l'enllumenat públic de Sant Joan millora amb una inversió de 100.000 euros

La Diputació de Girona aporta bona part de la inversió

per Redacció

Arreu

Una de les actuacions a la Coromina del Bac
Una de les actuacions a la Coromina del Bac | Judith Espert

Millorar la xarxa d’aigua i l’enllumenat públic en diversos punts de Sant Joan de les Abadesses. Aquest és l’objectiu de les actuacions que s’estan duent a terme en les últimes setmanes a la vila santjoanina. Respecte a la xarxa d’aigua, l’ajuntament ha parlat de tres accions principals. S’està treballant a la Coromina del Bac i també al barri del Roser i al polígon de Cal Gat.

Pel que fa l’enllumenat públic, es parla de legalitzar els sectors que encara no ho estaven, sobretot al barri de l’estació. També hi ha previstes tasques d’electrificació.

Un conjunt d’actuacions que l’ajuntament afronta amb el suport de la Diputació de Girona, que finança bona part dels 100.000 euros de pressupost. L'alcalde, Ramon Roqué, ha destacat que "són una sèrie d'actuacions que vam deixar definides fa uns anys i que poc a poc, a mesura que anem arrancant diners d'aquí i d'allà, mirem d'anar-les fent" per la millora dels serveis bàsics.

L’alcalde de Sant Joan ha celebrat el retorn del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya. S’amplien les opcions per rebre suport alhora d’executar actuacions d’aquest tipus.