Ripoll impulsa una Escola de Teatre amb Jordi Coromina com a màxim responsable

Ja es poden formalitzar les inscripcions per participar en una activitat que es durà a terme entre els mesos d'octubre i juny als annexos de la Biblioteca Lambert Mata

per Redacció

Societat, Cultura

Jordi Coromina encapçala el nou projecte cultural a Ripoll
Jordi Coromina encapçala el nou projecte cultural a Ripoll | Redacció

Jordi Coromina es posa al capdavant d’un nou projecte cultural que neix a la vila de Ripoll. És l’Escola de Teatre, que tindrà lloc als annexos de la biblioteca Lambert Mata tots els dimarts entre els mesos d’octubre i juny. L’actor, un dels màxims responsables del Campelles Emociona i que ara mateix representa l’obra “Perduts” a Barcelona, està encantat amb el projecte. Sobretot li fa especial il·lusió treballar amb els adolescents de 12 a 18 anys. Serà a les tardes per espai de dues hores. Coromina explica que "montarem coses per sortir al carrer, per fer accions, montarem un petit espectacle per a finals de curs, sobretot amb la idea que volin amb la seva imaginació, que em donin material a mí per després reconstruir-lo"

Després serà el torn per als adults, de les vuit del vespre a les deu de la nit. L’ajuntament argumenta que és l’horari ideal per rebre la millor formació possible, en paraules del regidor de cultura, Ramon Santanach. Les persones entre 18 i 25 anys que s’apuntin podran gaudir de descomptes, ha explicat el mateix Santanach.

Les inscripcions s’han formalitzar a través del correu cultura@ajripoll.cat. El tràmit també es pot fer de manera presencial al consistori o al casal de joves.