La Fira de les 40 Hores introdueix novetats i canvis d'ubicació per mantenir el seu atractiu multisectorial

Enguany hi haurà la presència de més de 200 estands, una xifra inèdita fins ara

per Redacció

Arreu

Els representants de les institucions i entitats que faran possible la Fira de les 40 Hores a les escales de l'església de Sant Pere
Els representants de les institucions i entitats que faran possible la Fira de les 40 Hores a les escales de l'església de Sant Pere | Judith Espert

Una de les fires multisectorials més importants del país sumarà una nova edició aquest cap de setmana. Ripoll ha previst tot un seguit de novetats per mantenir l’atractiu del gran aparador que suposa el certamen. La Sala Eudald Graells acollirà un espai dedicat a tot tipus de celebracions, amb la presència d’onze estands.

El mateix nombre d’estands es preveu a la plaça de l’escorxador. La Unió de Botiguers deixa la plaça Sant Eudald amb la voluntat d’oferir els seus productes, i no només ensenyar-los. Es busca un augment de les vendes.

Des del sector agroalimentari, es vol potenciar la promoció del formatges del Ripollès a casa. Els productors s’han proposat el repte de fer més atractius els tastets, que es podran degustar a la Lira. Enguany no hi haurà tiquets de venda però els preus seran raonables.

A la plaça de l’ajuntament, es donarà a conèixer la formació que s’imparteix al Centre de Tecnificació Esportiva en les disciplines de trial, bicitrial i ciclisme de carretera. Hi haurà la presència d’alumnes i ex-alumnes com Gabriel Marcelli. Tornen les demostracions a la fira ripollesa després d’uns anys de parèntesi.

Qui manté el seu compromís inalterable des de fa temps amb el certamen són els representants del gremi d’automoció. Fidelitat que acumula més de trenta anys. Es preveu la presència de 80 cotxes, on destacaran els models elèctrics o similars d’unes 12 marques.

Una altra de les grans novetats del 2019 es visualitzarà el mateix divendres. El Tastatast tindrà lloc a l’església de Sant Pere. Enguany hi haurà la presència de més de 200 estands, una xifra inèdita fins ara. També s’ha remarcat que hi haurà propostes a totes les places de la vila i activitats complementàries gràcies a la implicació de les entitats locals. La Consellera d’Empresa, Àngels Chacón, presidirà la inauguració de la Fira de les 40 Hores de Ripoll.

L’estand de Corisa Media Grup tornarà a transmetre tot el que passi al certamen des de la plaça de la Lira. Hi ha previstes tres entregues del popular Fira TV. Programes en directe divendres al vespre, i dissabte i diumenge a la tarda, amb entrevistes, connexions i actuacions diverses.