Dades de participació a les 18h a les eleccions al Ripollès

Al global de la comarca han votat el 61,65% dels electors

per Redacció

Societat, Política

Un dels col·legis electorals de la comarca, que estarà obert fins a les 8 del vespre
Un dels col·legis electorals de la comarca, que estarà obert fins a les 8 del vespre | El Ripollès

Ja es coneixen les dades de participació al punt de les sis de la tarda a les eleccions municipals i europees al Ripollès d'aquest diumenge 26 de maig. Segons xifres recollides pels mitjans de Corisa Media Grup, a la capital de comarca, Ripoll, la participació se situava al voltant d'un 51% del cens electoral. Xifra semblant a la recollida fins a aquesta hora a Campdevànol, on havien un votat un 54% dels electors. A Gombrèn, la participació pujava fins al 63% i a Vallfogona de Ripollès, se situava al 63%. Un 66% dels electors de Sant Joan de les Abadesses havien emès el seu vot sobre les sis de la tarda, segons dades dels mitjans de Corisa Media Grup, mentre que a les Llosses havien votat un 53% dels electors.

A la Vall de Camprodon, participació variada en funció dels municipis. Fins a 752 vots emesos a les sis a Camprodon, un 65% del total del cens. A Sant Pau de Segúries havia augmentat molt la participació i havia arribat al 72%, mentre que a Llanars s'havia arribat al 60%. 52% a Vilallonga i 51% a Molló. La xifra més elevada la trobàvem a Setcases, on a aquesta hora de la tarda havien votat un 74% dels electors. A Planoles, a la Vall de Ribes, un 69% dels votants ja havien participat dels comicis a les 18h. En el cas de Campelles, la participació se situava al 60%. Xifres més baixes en el cas de Ribes de Freser, d'un 54%, a Pardines, amb un 59% i a Queralbs, amb un 66%, entre d'altres.

Al global de la comarca, van exercit el seu dret a vot el 61,65% dels electors citats. Això suposa un lleuger ascens de la participació respecte a aquesta hora ara fa 4 anys, quan havien votat el 59,52%.