La ripollesa Júlia Cabré, campiona d'Espanya sub-18 d'hoquei

Va vèncer la competició de seleccions autonòmiques amb Catalunya

per Guillem Sánchez

Esports

Júlia Cabré
Júlia Cabré | Guillem Sánchez

La ripollesa Júlia Cabré ostenta des d'aquest mes de juny un altre títol com a jugadora d'hoquei patins. És campiona d'Espanya en categoria sub-18, després de guanyar amb les seves companyes la competició de seleccions autonòmiques amb Catalunya.

Una cita que va acabar amb una victòria a la final. «Va ser contra Astúries, per 8-3, però va ser un partit molt intens on vam començar perdent i ens va costar molt marcar», detalla Cabré.

A les semifinals, Catalunya va superar Galícia per 10 a 0. A la fase de grups inicial, el combinat català va obtenir tres victòries i la primera posició, per davant de Madrid, Euskadi i Navarra. «Va anar molt bé, contra Madrid potser estàvem una mica més nervioses però vam guanyar per 3-1», explica la jove jugadora. En els altres dos enfrontaments, victòries àmplies per 11-0 i 14-0.

Alegria després del títol aconseguit | FCP

Un gran resultat en la primera convocatòria de Júlia Cabré per a la selecció catalana. Ja havia format part també de la selecció de Girona. En total, el grup estava format per nou jugadores i tres porteres.

La Júlia juga amb el Club Patí Manlleu. Aquest últim any ha hagut de superar dues lesions. «Em vaig treure dos dits de lloc i durant dos mesos vaig haver de fer repòs i després em van trencar el dit... Però tot i això, vam quedar terceres de Catalunya i l'any que ve esperem millorar», relata.

Amb aquesta victòria, Catalunya va revalidar el títol de campiona d'Espanya sub-18 d'hoquei patins.