No hi haurà Abadessenc B la propera temporada

Els esforços del club se centren en el Tercera Catalana

per Xevi Pujol

Esports

L'Abadessenc B queda dissolt
L'Abadessenc B queda dissolt | El Ripollès Digital

El president del Club Esportiu Abadessenc, Joel Regué, ha confirmat que el filial de Quarta Catalana es dissoldrà de cara a la temporada vinent. Així doncs, ho hi haurà Abadessenc B 2019/2020, i els esforços de l’entitat aniran centrats en el primer equip, que va baixar a Tercera Catalana i vol estar a la part alta de la taula per intentar retornar a Segona.

Ja fa uns anys que l’Abadessenc B militava al grup 27 de la Quarta Catalana. En la darrera temporada, va acabar en la 14a posició. L’equip l’ha entrenat darrerament Carles Rico, i abans ho havia fet Lluís Ibáñez. Un filial que s’havia creat, sobretot, per acollir als jugadors més joves, perquè adquirissin minuts, i també a gent del poble que tenia ganes de jugar a futbol, però no al nivell del primer equip.

Alguns dels jugadors que fins ara formaven l’equip han buscat altres destins per seguir jugant a futbol, però el gran gruix de la plantilla, segons el president, començarà la pretemporada amb el Tercera Catalana. Dependrà de la seva disponibilitat per poder entrenar, i de l’entrenador, Toni Garcia, si finalment acaben jugant amb el primer equip.

Per altra banda, el club ja està fent oficials fitxatges per reforçar la plantilla. Ha signat a dos porters: Aleix Prunés, amb experiència a Tercera Divisió nacional, i Ignasi Pujol, que ja havia jugat amb l’Abadessenc B en el passat. També incorpora a Isma Taleb, del Vic de Primera Catalana, i a Hamza, del Santjoanenc.