Èxit del primer Playback Solidari de Campdevànol

Èxit del primer Playback Solidari de Campdevànol

Campdevànol es va entregar en la primera edició del Playback solidari del poble, i és que la Sala Diagonal del poble va quedar plena a rebentar per veure les actuacions de dissabte passat a la nit. L’objectiu, però, no era només anar a passar una bona estona sinó col·laborar amb la Cistella de Campdevànol. Una iniciativa que va sortir de la seva organitzadora, la campdevanolenca Pepi Caro. "Després de parlar amb l'assistenta social vam veure que havíem de fer alguna cosa perquè hi havia molta gent amb necessitats", explica la Pepi, que estava molt satisfeta de la resposta del poble davant d'aquesta iniciativa solidaria.  
Les entrades valien 5 euros i el total recaptat es destinarà íntegrament a la Cistella de Campdevànol per cobrir les necessitats bàsiques de famílies del poble que ho necessitin.
Finalment es van vendre al voltant d’unes 500 entrades per veure a les 70 persones que van passar per l’escenari de la Sala Diagonal. L’organització estava molt sorpresa per la gran quantitat de gent que va inundar la Sala Diagonal i alhora molt satisfeta per la feina feta. "Gaudirem d'una nit inoblidable", assegurava la impulsora. 
L’espectacle benèfic també va comptar amb la col·laboració especial del cantant ripollès Jordi Galan, concursant de l’última edició del programa de Telecinco "La Voz".