El Consell Comarcal del Ripollès tanca el 2013 amb un romanent positiu

El Consell Comarcal del Ripollès tanca el 2013 amb un romanent positiu

Arreu

El consell comarcal del Ripollès va tancar l’exercici pressupostari del 2013 amb un romanent de tresoreria que ronda els 600.000 euros. La situació econòmica de l’ens podria ser millor si la Generalitat de Catalunya pagués el que deu. A hores d’ara, és més d’un milió d’euros. El grup comarcal del PSC va lamentar que el romanent no es pugui destinar a  fins socials perquè el consell està obligat a pagar als proveidors.
D’altra banda, Xavier Perpinyà, regidor d’esports de l’ajuntament de Ribes de Freser, va prendre possessió com a nou consell comarcal de l’equip de govern de Convergència i Unió. Perpinyà substitueix Marc Prat, flamant secretari de cooperació i coordinació de les administracions locals. Perpinyà podria assumir competències relacionades amb el desenvolupament d’energies com la biomassa. 
El consell comarcal va donar suport unànime a diverses mocions com la de rebuig a la reforma local del govern del Partit Popular i la de suport a la campanya signa un vot per la independència.