S'alerta de la presència d'un exhibicionista a la Ruta del Ferro entre Ripoll i Sant Joan de les Abadesses

S'alerta de la presència d'un exhibicionista a la Ruta del Ferro entre Ripoll i Sant Joan de les Abadesses

Arreu

Fa un mes es va alertar de la presència d'un exhibicionista a la Ruta del Ferro de Ripoll, tal i com informa el setmanari El Ripollès. Unes senyores que anaven caminant per aquesta via van veure com davant seu un home els mostrava els seus atributs.
Escandalitzades ho van explicar a dues regidores de l'ajuntament, que van fer-ho arribar a orelles de l'alcalde Jordi Munell i la regidora de Seguretat Ciutadana, Dolors Vilalta. Els fets van ser posats en coneixement de la policia municipal i els Mossos d'Esquadra, segons Munell, per tal que reforcessin la figilància des de la benzinera de la ronda Mas d'en Bosch en direcció Sant Joan de les Abadesses.
D'aleshores ençà no ha trascendit cap més incident similar i tot sembla indicar que es tracta d'un fet puntual.
També s'ha tingut constància que una altra dona es va trobar amb aquest mateix individu a l'alçada del pas soterrani de la ronda Mas d'en Bosch iq ue a més d'exhibir-se, també es feia tocaments.
Segons Dolors Vilalta, l'exhibicionista també hauria estat vist a la zona de la font del Sant. Les dones que el van veure el van descriure com un home de mitjana edat, però n'han trascendit més detalls. Vilalta afirma que es va fer una especial vigilància el mateix dia que es va rebre la denúncia, però més endavant s'ha relaxat la presència policiat perquè no se'n ha sabut res més.
Els Mossos d'Esquadra han confirmat que no han rebut cap mena de denúncia en aquest sentit.