La llar d'infants i la gestió de la sala Diagonal centren el ple de Campdevànol

La llar d'infants i la gestió de la sala Diagonal centren el ple de Campdevànol

Política

L’alcalde de Campdevànol va assegurar en el ple d’aquest dijous que ningú no es quedarà fora de la llar d’infants. A causa de la baixada de la natalitat i la mainada que se’n va a primària, pel curs que ve es preveu cobrir quatre aules. Tot i així, hi ha disponible una cinquena aula per si la demanda final ho requereix. L’alcalde va recordar que així ha passat aquest curs. D’altra banda, l’equip de govern va fer un balanç positiu de la nova gestió de la Sala Diagonal, encapçalada per l’associació de balladors.
El grup municipal socialista, que va demanar que a partir d’ara se l’anomeni així, evitant cap vincle amb el PSC, va reclamar inversions més generoses a la zona de pàdel del Club Tennis Campdevànol. Pels socialistes, la dotació de 6.000 euros que planteja l’equip de govern és insuficient per aplicar millores necessàries a un espai molt concorregut pels veïns del municipi.
Aquests van ser els punts de màxim interès del plenari, que va ser de tràmit. De l’ordre del dia, destaca l’aprovació de quatre mocions. Donar suport a la candidatura de la portalada del monestir de Ripoll com a patrimoni de la humanitat i recolzar a posteriori la segona recollida de signatures de l’ANC. D’altra banda, es va rebutjar el possible tancament de l’oficina del registre de la propietat de Ripoll i les seus notarials de la comarca. També es va donar suport a una moció presentada per la CUP contra la nova llei de l’avortament, que va ser defensada al plenari pel grup municipal socialista.