Carles Fernández no descarta un acord amb CiU a les properes eleccions municipals

Carles Fernández no descarta un acord amb CiU a les properes eleccions municipals

Política

Després de la sorpresa que ha causat el fet que en les eleccions europees de diumenge a Setcases el PSC només obtingés un vot tenint en compte que l'equip de govern, adscrit al PSC, hi figuren quatre regidors, l'alcalde Carles Fernández ha recordat que com a grup independent els membres d'Independents per Setcases - Progrés Municipal tenen llibertat de vot. Fernández ha admès que l'únic vot socialista a les eleccions europees, a Setcases, va ser el seu. 
Carles Fernández també ha recordat que ell sí té el compromís amb el PSC perquè va ostentar la representació al plenari del Consell Comarcal, un acord que mantindrà amb els socialistes fins al final d'aquest mandat municipal, tot i advertir sempre que abans no dimiteixi d'aquest càrrec a l'ens comarcal.
Carles Fernández també ha afirmat que un cop acabat aquest compromís amb el PSC, com a independent, pot optar per altres opcions. Entre aquestes destaca la possibilitat d'arribar a un acord amb Convergència i Unió. L'alcalde de Setcases ha reiterat que el seu únic objectiu és el de defensar els interessos de Setcases i que en aquest sentit hi ha dos punts molt importants com són l'estació d'esquí de Vallter 2000 i el Pac Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, i que en aquest sentit hi ha molt bona sintonia amb el govern de CiU perquè està actuant de forma molt positiva en tots dos casos.