Jordi Munell tornarà a ser l'alcaldable de CiU a Ripoll a les properes eleccions municipals

Jordi Munell tornarà a ser l'alcaldable de CiU a Ripoll a les properes eleccions municipals

Política

L'assemblea de Convergència a Ripoll, del passat divendres 6 de juny, va ratificar l'alcalde, Jordi Munell, com a cap de llista per CiU a les properes eleccions municipals que es celebraran el mes de maig del 2015.
D'aquesta forma, Munell comença la cursa a la re-elecció com a alcalde de Ripoll. Durant la seva intervenció davant l'assemblea, Munell va explicar que «els propers quatre anys veurem els bons resultats de la nostra gestió a l'ajuntament».
Jordi Munell va guanyar les darreres eleccions municipals de l'any 2001 amb el lema "Un Ripoll millor". «Un lema elegit com a base del que és el nou projecte de CiU de ripoll per a la vila. Fer-ho bé, per fer possible un Ripoll millor. Amb pocs recursos i amb molta imaginació. Aquesta ha estat la màxima per tal de "fer bullir l'olla" a Ripoll», explica l'alcalde.
Des de CiU afirmen que Munell és un alcalde proper, preparat i preocupat per les persones, i recorden que en la seva trajectòria en la política municipal ha treballat sempre per les persones. «No entenc la política sino es fa per les persones», recalca Munell. Aquest fet, sumat a la seva preparació, experiència i proximitat fa, segons el comunicat de CiU, el millor candidat per a l'alcaldia de Ripoll i per això ha estat ratificat.
En aquests moments Jordi Munell està treballant en una nova llista que combini experiència i joventut. «Que generi noves i necessàries complicitats amb els vilatans i les vilatanes de Ripoll», diu l'actual alcalde.
Recordem que Jordi Munell va néixer a Ripoll a l'any 1965. És pare de dos fills. És físic nuclear. I també vocal de l'Assemblea de Municipis per la Independència.