Campdevànol tindrà nova escola si CiU aconsegeuix aprovar els pressupostos pel 2015

Campdevànol tindrà nova escola si CiU aconsegeuix aprovar els pressupostos pel 2015

Política

 
La nova escola de Campdevànol començarà a construïr-se a principis del 2015 gràcies a la subvenció de la Generalitat si s’aproven els pressupostos del 2015, i podria entrar en funcionament el curs escolar 2016-2017. Així ho han anunciat Joan Manso, alcalde de Campdevànol, i Xavier Cima, diputat al Parlament en una roda de premsa on han valorat els pressupostos pel 2015 a la comarca, que tripliquen els del 2014.
 
La nova escola agruparà l’educació infantil i la primària que es troben en dos centres separats. A més es milloraran les instal·lacions que actualment es troben en mal estat, i s’adequaran les aules a les dues línies per curs.  S’ampliaran les aules d’especialitat, com la de música, la sala de professors o la d’informàtica, que ara no existeixen i es farà un pavelló esportiu que fora de l’horari escolar estarà a disposició del poble, igual que el pati.
 
El 12 de desembre es produïrà l’obertura d’apli econòmiques i es procediarà a l’adjudicació d’obres en el termini que la Generalitat estimi. Aquest compromís es tanca amb la amb la dotació econòmica dels 3 milions d’euros i mig de la proposta de pressupostos. Ja hi ha 19 empreses acceptades al concurs de contracctació pública per la contrucció del centre.