El Ripollès comença a presentar al jutjat de Ripoll les autoinculpacions pel 9N

El Ripollès comença a presentar al jutjat de Ripoll les autoinculpacions pel 9N

Política

Les autoinculpacions pel 9N han arribat a la comarca del Ripollès. Aquest matí al voltant de 2/4 de 12 la gent s'ha aplegat davant del jutjat de la capital de la comarca per tramitar les autinculpacions. Impulsat per l'ANC, al Ripollès s'hi han sumat organitzacions independentistes com ara la Coordinadora Ripollès per la Independència. Ells han estat els encarregats de mobilitzar la gent perquè avui anéssin conjuntament al jutjat, però al ser festes de Nadal ha estat complicat.

L'objectiu és manifestar la manca de garanties democràtiques de l'estat espanyol, així com solidaritzar-se amb Artur Mas a través d'aquesta autoinculpació massiva. Des de la Coordinadora del Ripollès, però asseguren que les represalies des de l'estat espanyol es preveien.

Tot i que avui no eren molta gent, des de l'ANC de la comarca i la Coordinadora van creure que era més oportú fer un acte conjunt per sumar forces.

Més d'una trentena de persones han presentat les seves autoinculpacions al jutjat de Ripoll. La gent que no hi hagi pogut anar es pot descarregar el document a la pàgina web de l'Assamblea Nacional Catalana i acostar-s'hi en un altre moment