Campdevànol aprova l'últim pressupost de la legislatura

Campdevànol aprova l'últim pressupost de la legislatura

Política

El ple de Campdevànol va servir, sobretot per fer l'aprovació inicial del pressupost per l'exercici del 2015. Un pressupost que s'eleva al voltant dels 2.770.000 euros, molt inferior al del 2014.
Tot i així, tot i ser un pressupost de “baixes capacitats”, segons va sentenciar el regidor d'hisenda Gerard Soler, l'oposició el va veure en bons ulls, ja que es contemplen coses que creuen essencials, com la inclusió de la Llei de Barris, o la compra de la Font del Querol. Malgrat tot, però, no coincideixen el la gestió del capital.

D'altra banda, el grup socialista de l'ajuntament es va extranyar perquè el pressupost no contempla cap partida per finalitzar el camí ral que uneix el municipi de Campdevànol amb Gombrèn. El regidor de Medi Ambient, Jaume García, per la seva banda, va assegurar que es un projecte que es té en ment, però que té un alt cost.

Des de la regidoria d'hisenda es va voler expressar la voluntat que hi ha hagut per fer un pressupost que inclogui propostes de tots els grups, tot i que el resultat no sigui del gust de tothom, fins i tot de l'equip de govern.