Els Mossos d'Esquadra detenen dos veïns de Ripoll per delictes de furt i robatori amb força

Els Mossos d'Esquadra detenen dos veïns de Ripoll per delictes de furt i robatori amb força

Seguretat

Els Mossos d’Esquadra han fet públic  que dimecres van detenir dos homes, de 18 i 20 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Ripoll, com a presumptes autors d’un delicte de furt i un delicte de robatori amb força.
 
Les detencions són el resultat d’una investigació oberta el 23 d’abril arran la comissió, en poques hores de diferència, d’un robatori amb força i un furt en dues empreses del polígon industrial Niubó, al municipi de Campdevànol.
 
En la primera empresa, els autors haurien accedit forçant la porta posterior de la nau i, de dins, s’haurien endut dues bateries, dues desbrossadores, una podadora i un bufador, tot valorat en uns tres mil cinc-cents euros. En la segona empresa, els autors hi haurien accedit obrint una porta que estava ajustada i, de l’interior haurien sostret sis bateries de diferent maquinària, valorades en uns cinc-cents euros. Els mossos de la comissaria de Ripoll van obrir una investigació que va permetre  descobrir que part del material havia sigut venut en una deixalleria de Les Masies de Voltregà.
 
Els investigadors, després d’estudiar tots els indicis recollits, van identificar dos homes com a presumptes autors dels dos fets. Finalment, dimecres van localitzar i detenir aquestes dues persones a Ripoll.
 
Els detinguts, que tenen antecedents, van passar dijous a disposició del jujat de Ripoll