Els Mossos confirmen vuit robatoris silenciosos més a Planès després de reunir-se ahir amb els veïns de Campdevànol

Seguretat

Els veïns del Barri de Vista Alegre de Campdevànol, i de tot el poble per extensió, han mostrat aquests dies el seu neguit per l’onada de robatoris que s’han produït al llarg d’aquests setmana, sobretot concentrats a Vista Alegre.

Per aquest motiu, els Mossos d’Esquadra i l’ajuntament van convocar una reunió per a ahir al vespre al Centre Cívic La Confiança de Campdevànol, per parlar sobre la situació. A la reunió es va tractar de tranquil·litzar els veïns recordant que la investigació està en marxa i és la prioritat actual dels Mossos d’Esquadra del Ripollès en aquests moments. També es van donar diversos consells sobre com evitar i respondre a un robatori d’aquest tipus. A més, els Mossos van afirmar que aquest tipus de lladre no acostuma a ser violent i marxa en ser descobert. Els Mossos també van afirmar que el fet que els veïns de Vista Alegre haguessin convocat els mitjans i anunciat que rondarien pels carrers no afavoria la investigació policial.

Prop d’un centenar llarg de persones es va reunir al Centre Cívic per escoltar parlar la policia, compartir les seves impressions i demanar dubtes als agents.

Aquest fet coincidia amb un robatori silenciós més que va tenir lloc a Planoles durant la nit de dimarts a dimecres. A més a més, fonts dels Mossos d'Esquadra confirmen que durant la nit de dijous a divendres, hi va haver vuit robatoris silenciosos més a Planès, nucli de Planoles, dos d'ells consumats i sis temptatives. Segons sembla, tots els habitatges són de segona residència; el cos policial s'està posant en contacte amb els propietaris dels immobles.