El Partit Demòcrata Català del Ripollès mantè converses amb Marc Prat per incorporar-lo a la formació

Política

L'associat del Partit Demòcrata Català, Eudald Casadesús, ha confirmat al ripollesdigital.cat que la nova formació està establint converses amb diverses persones vinculades a la política que actualment no formen part de cap partit polític per tal de seduir-los a entrar a aquesta nova formació que es defineix de centre.

Persones que s’han donat de baixa de partits com el dels socialistes o d’Unió Demòcratica i que actualment no estan vinculats a cap sigles. Els perfils amb els quals s’està treballant passen per persones vinculades en l’àmbit municipal, però també aquells que estan vinculats en altres àmbits polítics. Un dels noms que sona amb força és el de l'alcalde de Ribes de Freser, Marc Prat. Cadasesús ha confirmat que han mantingut converses mentre que Prat ni ho ha desmentit ni ho ha afirmat tot i que sí que ha reconegut que hi ha una proposta sobre la taula.

Tot i així les converses han d’avançar i fins d’aquí a un temps no es coneixarà si el Partit Demòcrata de Catalunya ha aconseguit seduir o no a aquestes persones.