Maria Sau renuncia a l'ajuntament de Campdevànol i Blanca Sánchez ocuparà el seu lloc

Política

La regidora Maria Sau, responsable de les àrees de Turisme, Benestar Social, Joventut i Salut ha presentat la seva renúncia per motius personals, segons ha informat l’ajuntament de Campdevànol. El relleu l'agafarà Blanca Sànchez, següent membre de la llista. 

Segons la nota de premsa, la regidora sortint ha manifestat que s’estan vivint uns anys intensos políticament, que necessiten regidors amb capacitat per atendre el càrrec al 100% ha destacat que el seu pas pel consistori ha estat una experiència plena d’aprenentatges i molt enriquidora. La regidora ha volgut destacar la unitat i el bon treball en equip que ha caracteritzat la tasca a l’equip de govern i ha volgut deixar clar que farà costat en tot allò que pugui a l’equip de govern. La carta de renúncia finalitza amb unes paraules ben personals de la regidora en les que demana “Disculpes per els errors que hagi pogut cometre, agrair a tot el poble i companys les experiències d'aquest temps i sobretot, donar forces per continuar treballant per Campdevànol amb la mateixa il·lusió com fins ara a tots els representants a l'ajuntament”.
L’alcalde Joan Manso ha volgut agrair la tasca de la regidora, de la que afirma “ha aportat molt al municipi i ha impulsat grans projectes com les Brigades Joves que han enriquit enormement la nostra tasca de govern”. I ha afegit “ha set un gran suport en un any de gestió trepidant”.