L'alcalde de Camprodon respon amb contundència les declaracions de Jordi Berdala, portaveu de "Tots per Camprodon"

Política

L’alcalde de Camprodon, Xavi Sala, s’ha vist amb l’obligació de contestar les declaracions que el portaveu de “Tots per Camprodon”, Jordi Berdala, va realitzar després del ple ordinari d’aquesta setmana. Segons Sala, són unes declaracions que van més enllà, amb mala educació i una desqualificació, potser política, però sobretot personal. Sala acusa Berdala d’historiador i futuròleg quan és una polític, segons ell, que ja està de tornada.
 
Sala ha afirmat que "el senyor Berdala, que em mereix tots els respectes com a metge i com a professional de la medicina, se'ns presenta com a historiador i com a futuròleg. Això si, historiador interessat i partidista, i futuròleg, al meu entendre, il·luminat i dolent. Com gosa dir aquest senyor que faré jo en el futur, com gosa dir aquest senyor quina serà la meva implicació i la meva dedicació, i posa en dubte, això al front de l'ajuntament de Camprodon. Però que s'ha cregut aquest senyor. El senyor Jordi Berdala està de tornada, torna,....nosaltres, anem. I anem que vol dir,... doncs anem vol dir treballar, anem vol dir gestionar, anem vol dir lluitar per tenir un poble millor."
 
Xavi Sala ha volgut manifestar el seu compromís ferm amb l’ajuntament. Es i serà sent l’alcalde a tots els efectes, i la seva dedicació i el suport de persones, professionals i col·laboradors,  serà un dels pilars per aconseguir un Camprodon millor.
 
Sala ha afegit que "no patiu camprodonins ni camprodonines, teniu alcalde per temps. El meu compromís amb l'ajuntament és ferm i estaré al capdavant de l'ajuntament el temps que sigui necessari. Poso per davant de tot, la meva implicació, el meu lideratge, la meva capacitat, el meu treball i repeteixo, la meva dedicació. Res no canvia, continuo sent l'alcalde de Camprodon a tots els efectes, i sortosament, al meu costat, un grup de persones, de professionals i de col·laboradors que m'ajudaran a fer el poble que tots volem, un Camprodon millor"
 
La polèmica entre equip de govern i oposició neix arran de la contractació d’un coordinador de serveis per millorar la gestió diària de l’ajuntament de Camprodon.