Blanca Sánchez, nova regidora de l'ajuntament de Campdevànol

Política

L’últim ple de l’ajuntament de Campdevànol va servir per fer efectives dues renúncies de regidors a la seva acta. Un dels regidors va ser Maria Sau, ara exregidora de Turisme, Benestar Social, Atenció a la Gent Gran i Joventut. Sau marxava de l’ajuntament al·legant que no podia dedicar-li a la regidoria tot el temps que li requeria.

La seva substituta serà Blanca Sánchez, següent a la llista de Convergència. En declaracions a ripollesdigital.cat, Sánchez afirmava que «era una posibilitat que podia passar al llarg de la legislatura; era la següent a entrar i ho tenia força assumit. He estat adjunta de govern, i aquesta col·laboració amb l'ajuntament em va agradar moltíssim. Amb il·lusió de fer-ho bé, espero poder-ho fer igual de bé que la Maria». La nova regidora regenta un conegut comerç al centre de Campdevànol i ja té molt per mà el tracte directe amb els veïns i veïnes i la vinculació amb la Unió de Botiguers de la localitat.

L’altre regidor que sortia de l’ajuntament va ser Jaume Garcia, d’Esquerra Republicana. El seu substitut serà Toni Riera.