Hores clau per determinar el futur del govern del Consell Comarcal del Ripollès

Política

Aquesta setmana s’ha esdevingut un capítol important per la futura governança del govern del Consell Comarcal del Ripollès. Després que transcendissin públicament les discrepàncies entre l’actual president de la corporació comarcal, Joan Manso, i el vicepresident segon i expresident de l’ens, Miquel Rovira, aquest dimarts es va intentar arribar a ponts d’acord en una reunió a porta tancada a Girona. Una trobada en la qual, a més dels dos implicats en l’assumpte, també hi van assistir el president del Partit Demòcrata Català a Girona, Pere Vila, i el membre de Demòcrates de Catalunya, Eduard Berloso.

Tot i que no han sortit a la llum pública gaires detalls de la reunió mantinguda, aquest mitjà sí que ha pogut saber per mitjà de Manso i Rovira que s’han donat un marge de temps per decidir quin és el futur que s’esdevindrà a partir d’aquí. La reunió hauria, doncs, servit per bastir ponts de treball i intentar resoldre la situació. En definitiva, i tal com ha confirmat Pere Vila, va ser una trobada per posar en comú la situació i buscar-hi solucions definitives perquè la inestabilitat al govern comarcal ripollès deixi d’existir.

Tot i que no s’ha posat data i hora a la decisió final, sí que aquest mitjà ha pogut conèixer que serà una determinació que es prendrà imminentment i que es farà pública tan bon punt sigui possible.  El que s’ha assegurat, també, és que encara que s’hagi mantingut una reunió a quatre bandes amb les cúpules d’ambdós partits, la decisió final i definitiva serà presa des del Ripollès.