Campdevànol començarà a executar la Llei de Barris l'any que ve sí o sí

Política

Campdevànol iniciarà les obres d'execució de la Llei de Barris, en dos dels projectes més importants pel municipi, el 2017 sí o sí. Es tracta de la remodelació del pavelló Mercè Guix i de tres de les places del centre urbà, com són l'Anselm Clavé, la Valldemossa i la de la Sardana. El consistori ho va anunciar en sessió extraordinària després d'aprovar dos tràmits administratius previs, amb els vots a favor de l'equip de govern de Convergència, i els de l'oposició de MES i la CUP.

Esquerra va ser l'únic grup que no va votar en cap dels punts de l'ordre del dia. Toni Riera va prendre possessió del càrrec de regidor dels republicans per imperatiu legal, en substitució de Jaume Garcia.

Per la seva banda, Blanca López també va prendre possessió del càrrec per Convergència al lloc de Maria Sau. La corporació també va aprovar una modificació de crèdit del pressupost 2016 per destinar una partida a la remodelació del carrer 11 de setembre, així com a la pavimentació del carrer Miraflors. Alhora, es va aprovar, tot i que amb retard, els comptes generals del 2015.