Escolars de la Vall de Ribes són retornats a casa per la neu

Infraestructures

El Consell Comarcal anunciava ahir al vespre que la normalitat en el transport escolar, que ahir no es va realitzar, tornava avui mateix. Amb l’atenció parada en l’evolució de la meteorologia durant la nit i durant tot avui davant la possibilitat de noves nevades o que algunes carreteres registressin incidents, al final no s’ha produït cap incidència destacable a primera hora del matí, segons fonts del mateix Consell. Després de mantenir-se alerta davant la possibilitat de ruixats o nevades a la comarca en el dia d'avui, ara al migdia han confirmat des del Consell que els alumnes de l'Escola Mare de Déu de Núria de Ribes de Freser provinents de les poblacions veïnes de Planoles, Campelles, Queralbs i Pardines estan sent retornats a casa davant d'una nova nevada que cau a la Vall de Ribes.

A Ribes de Freser, la mainada havia tornat a una escola que ahir va obrir com a centre obert, sense fer classes. Així, alguns dels pares que no podien fer-se càrrec de la mainada en cas que l'escola tanqués van poder portar-los al centre. Ribes només és un exemple, però la normalitat ha tornat a tota la comarca a primera hora del matí. L’única escola que ahir va obrir i fer classes a tot el Ripollès va ser Els Pinets de Sant Pau de Segúries, classes que també avui han continuat amb normalitat.

A Ripoll, per exemple, les escoles van romandre tancades tot el dijous i avui han reemprès les hores lectives. A Camprodon, l’escola de primària va obrir i la de secundària no, i a Campdevànol també va obrir.