"Emociona't i vine'ns a emocionar!"

Cultura

Campelles Emociona fa un pas endavant en l’edició del 2017. La gran novetat d’enguany és que també vol ser l’escenari de presentació de qualsevol proposta artística amateur, sigui música, dansa, teatre, poesia o circ, segons ha explicat el director Jordi Coromina.  Està obert a qualsevol persona major de 16 anys o de grups del Ripollès o comarques veïnes que vulguin ensenyar al públic en general les seves creacions. La cita serà el divendres, 28 d’agost, dins del programa oficial de Campelles Emociona. L’organització ofereix als participants l’escenari, les necessitats tècniques, el transport públic i un “tente-en-pié”.  Es proposarà una votació popular per triar l’espectacle que hagi agradat més.

Campelles Emociona compta de nou amb el suport total de l’ajuntament, que aplaudeix aquesta iniciativa. Ser l’escenari, la plataforma per a propostes artístiques és considera com una acció més per posar Campelles en el mapa. Així ho ha remarcat l'alcalde, Joan Dordas.

Aquesta casa reforça també la seva col·laboració amb Campelles Emociona fins al punt que les inscripcions per participar s’hauran de formalitzar a través del correu electrònic, publicitat@corisa.cat o a través del web de Corisa Media Grup. El termini per la presentació de propostes finalitza abans del 15 de maig. Més enllà de la gran novetat, Quico Pi de la Serra serà l’encarregat d’inaugurar el Campelles Emociona 2017, ha avançat l’organització com a prímicia. Serà el primer cap de setmana d’agost.