El campus Xavi Rabaseda assoleix un rècord de participació en la setena edició

L'activitat que s'allargarà fins dissabte compta amb 82 participants

per Guillem Sánchez

Esports

Campus Xavi Rabaseda
Campus Xavi Rabaseda | Guillem Sánchez

Seguir jugant a bàsquet durant l'estiu, amb amics i nous companys d'esport i de moltes maneres diferents. La setena edició del Campus Xavi Rabaseda va començar dilluns i durant sis dies, fins dissabte al matí, compta amb una gran representació de jugadors del Ripollès i de comarques veïnes que volen millorar tècnicament de l'esport. Hi prenen part noies i nois d'entre 5 i 16 anys. És l'edició amb més participació de les organitzades fins al moment, segons ha destacat Marc Rabaseda, director del Campus.

La rutina és clara: treball de tècnica individual als matins amb els monitors responsables i, després d'esmorzar, jocs amb grups. Llavors, torn per a la piscina, dinar i més activitats. A la tarda, moment per a una de les rutines més especials i que més agrada als nois i noies.

El Campus Xavi Rabaseda també vol posar èmfasei en l'aprenentatge de valors bàsics de l'esport com el respecte i la cooperació. Una activitat consolidada a Ripoll cada estiu i que compta amb més adeptes de la modalitat de campus 24 hores cada any. El 2017 van ser 27 jugadors els que ho van escollir, pels 30 d'aquest 2018. L'edició d'enguany es tancarà amb una arrossada, un cop entregats els premis de les diverses competicions.