L'equip Bar Alesia guanya el Trofeu Cabina

Després de molt d'esforç i d'anys debutant al torneig han aconseguit el primer lloc de la competició

per Abril Chinchilla

Esports

Equip Bar Alesia celebrant la victòria
Equip Bar Alesia celebrant la victòria | Muti Saló

El Trofeu Cabina ha aplegat l'afició del Ripollès durant dies al camp de futbol. La disputa per la primera posició ha estat complicada a causa de la participació d'equips que aplega la cita. Després de cinc anys de vencedors, l'equip del Bar Alesia s'ha emportat el trofeu, rellevant el mític Recreativo de Juerga.

Durant aquesta última setmana es van disputar les semifinals que van deixar com a partit final del torneig, el matx entre el Bar Alesia i A las 6 en punto. Els campions es van imposar en una final disputada. El partit va acabar en empat, 2-2, i el resultat es va haver de decidir als penals que van donar la victòria al Bar Alesia. El porter de l'equip guanyador, Ignasi Pujol, també va rebre el trofeu a millor jugador de la final.

Segons l'organització, el torneig cada any aplega més aficionats, tant a les grades com al camp. Una cita estiuenca que espera anar sumant edicions i apropant el futbol en èpoques on els jugadors descansen dels seus equips.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/vr6aXT122xM" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>