El futbolista Jose Basagaña fitxa pel Barça

El jove jugador va començar a l'EF Ripollès i ara milita al Nàstic de Manresa

per Guillem Sánchez

Esports

El futbolista Jose Basagaña fitxa pel Barça
El futbolista Jose Basagaña fitxa pel Barça | Imatge cedida

El futbolista ripollès Jose Basagaña va començar a jugar amb l'Escola Futbol Ripollès. D'aquí, a les files del Nàstic de Manresa, on milita aquesta temporada. Ara ja s'ha confirmat que el futur d'aquest jove jugador benjamí el portarà a vestir la samarreta del Futbol Club Barcelona. Un fitxatge que li permetrà jugar amb l'equip dels seus somnis. «Jo he anat fent i m'ha fitxat el Barça, és l'equip que m'agrada de sempre», diu Basagaña

El jove futbolista ripollès ja va anar a fer una prova al Barça. No es va sentir nerviós, reconeix, ja que «és un equip com tots i no tinc perquè estar-ho».

La família li dona tot el suport possible, sap que haurà de fer un esforç però pensen que és una bona oportunitat per al seu fill. «Que s'ho passi bé, que és el principal, que sigui feliç i fins on arribi; si és un any, és un any de bona experiència per a ell», comenta Anna Osorio, la seva mare. En la temporada actual amb el Nàstic, és el màxim golejador del seu equip al grup 14 de la Tercera Divisió de la categoria benjamí.