Felip VI comparteix protagonisme amb el Rei Carnestoltes a Ribes de Freser

És el protagonista del monument que presidirà la gresca i la disbauxa a la capital de la Vall de Ribes aquests dies

per Redacció

Societat

Felip VI a Ribes de Freser
Felip VI a Ribes de Freser | Muti Saló

Felip VI compartirà protagonisme amb el Rei Carnestoltes a Ribes de Freser. El monarca espanyol ha estat escollit com el personatge que protagonitza el monument que cada any presideix la gresca i la disbauxa a la capital de la Vall de Ribes. L’actualitat mana i no es pot passar per alt. Aquest 2019 tampoc ha faltat la inauguració de rigor, amb vermut inclòs.

El tret d’inici al Carnestoltes de Ribes de Freser és dona amb la cercavila en honor a Santa Truja, la patrona de la festa més transgressora de l’any. Cercavila que ha comptat amb la col·laboració d’altres entitats de la vila. Com per exemple, l'Esbart Dansaire Eudald Coma i la seva actuació a la plaça de l’ajuntament. Tot seguit, concentració de tots els participants a l’autoproclamant Palau de la Comèdia.

La propera cita amb el Carnestoltes ribatà serà el Dijous Llarder. El tradicional segrest de la canalla de les escoles i el gran berenar al Palau són dues de les propostes principals de la jornada, que es rematarà amb el gran sopar.