Esquerra escull Nani Mora com a cap de llista a Ripoll

És l'aposta dels republicans per a les eleccions municipals del 26 de maig

per Redacció

Política

Nani Mora és l'aposta d'Esquerra per torna a governar a Ripoll
Nani Mora és l'aposta d'Esquerra per torna a governar a Ripoll | ERC

Nani Mora ha estat escollida per unanimitat com la cap de llista d'Esquerra Republicana de Catalunya a Ripoll. Mora afirma que "em presento com a candidata a l’alcaldia, per fer els canvis que calguin i donar color al nostre poble”. Emprèn el repte amb il·lusió i demana el suport de tots els amics d'Esquerra, convençuda que entre tots es pot fer un molt bon treball pel municipi.

Nani Mora es defineix com a una “dona feminista, republicana i d’esquerres”. Va iniciar el seu interès en l’activitat política quan va exercir com a voluntària del referèndum del 9 de novembre de 2014. Va anar com a número sis a la llista d’ERC Ripoll del 2015 encapçalada per Teresa Jordà. Des de setembre de 2017 és regidora a l’ajuntament de Ripoll.

Nani Mora és fisioterapeuta pediàtrica i psicomotricista. Treballa al Centre de Desenvolupament i Atenció Precoç (CDIAP) que gestiona la Fundació MAP, i a la Universitat de Vic com a professora de grau i és coordinadora del màster en psicomotricitat educativa i terapèutica.

La candidatura de Mora va ser aprovada per tots els militants presents en l'assemblea que Esquerra va celebrar divendres. Va ser la única proposta presentada en el procés de primàries del partit a la capital del Ripollès.