Marc Pous deixa la banqueta del CF Ripoll per passar a ser jugador

Felipe Nieto serà l'entrenador de l'equip ripollès a partir d'ara

per Guillem Sánchez

Esports

Marc Pous deixa la banqueta per passar a ser jugador del CF Ripoll
Marc Pous deixa la banqueta per passar a ser jugador del CF Ripoll | Guillem Sánchez

La imatge de Marc Pous vestit de carrer a la banqueta del Club Futbol Ripoll serà cara de veure, a partir d'ara, sinó inexistent. El fins ara tècnic principal canvia de rol dins l'equip, que milita al grup 27 de Quarta Catalana. Ell tenia com a objectiu engegar el projecte del primer equip a la categoria i això considera que s'ha complert i amb èxit.

«Ja fa un parell de mesos que estic entrenant amb l'equip, em trobo bé i fa uns dies vaig comunicar que no podia seguir tenint el compromís d'entrenador per motius personals i vaig proposar afegir-me al grup. Van decidir que no hi havia cap problema i acabaré la lliga com a jugador», explica Pous.

Això suposa que Felipe Nieto es converteix així en el nou entrenador i màxim responsable de l'equip. Fins ara, ambdós havien actuat conjuntament a la banqueta, per situar-se a tres punts de la tercera posició. «Hem estat molt bé com a tàndem amb el Felipe, crec que està preparat per agafar l'equip fins a final de temporada, i l'any que ve no sé què passarà», diu Marc Pous.

Pous pot ajudar a donar un cop de mà amb la seva experiència i veterania a un equip molt jove. «Segurament podré aportar experiència, perquè porto anys fent d'entrenador i jugant a aquesta categoria», afirma.

Els fins ara entrenador del Ripoll ja havia jugat de més jove al club i també va formar part de la Ribatana. No amaga, però, que havia tingut ganes de tornar a fer de jugador des que va plegar per culpa d'una lesió.