La Pocatraça decidirà els campions de Catalunya individuals d'skimo

La cursa tindrà lloc diumenge a Vall de Núria, en direcció a la zona de Carançà

per Guillem Sánchez

Esports

La sortida de la 18a edició de la Pocatraça, l'any passat
La sortida de la 18a edició de la Pocatraça, l'any passat | FEEC

Fins aquest diumenge, com a mínim, Clàudia Galícia i Joan Reyné ostenten el títol de campions de Catalunya individuals d'esquí de muntanya. Ambdós van guanyar l'última edició de la Pocatraça, que també va servir per decidir els campions de l'especialitat d'esquí. Aquest diumenge, Vall de Núria acull la dinovena celebració de la prova, que organitza el Centre Excursionista Olot. Una cita considerada com la «festa de l'skimo gironí», per part del director de cursa de la Pocatraça, Albert Rubirola.

Hi haurà diferents distàncies en funció de la categoria de la prova, des de sèniors masculins i femenins, fins als infantils. La sortida es donarà a partir de dos quarts de 10 del matí. A diferència de l'any passat, que els recorreguts tenien el Puigmal com a referència, enguany s'anirà cap a «la zona de Carançà». Una decisió presa després de comprovar sobre el terreny les condicions de neu a l'estació ripollesa.

Per als qui vulguin gaudir de la muntanya sense competir, podran participar de la quarta cursa Sant Bernat, prova popular que recorrerà els cims que envolten Vall de Núria.