A la Vall de Camprodon continua la celebració de la festa del tot s'hi val

Sant Pau de Segúries i Vilallonga de Ter han programat activitats per aquest dissabte

per Redacció

Societat

A Sant Pau de Segúries hi ha previstes dues rues
A Sant Pau de Segúries hi ha previstes dues rues | Arxiu

Sant Pau de Segúries ja ho té tot a punt per celebrar el Carnestoltes com cal. Aquest dissabte serà la jornada central de la festa de la gresca i la disbauxa a la vila santpauenca. L’activitat començarà al migdia, amb la passejada del rei i la reina Carnestoltes pels carrers del poble. Serà l’aperitiu a la cita més important de la celebració. A partir de dos quarts de cinc de la tarda, es donarà el tret d’inici al gran rua des de la plaça Estabanell. Un cop tot els participants completin el recorregut previst, hi haurà una berenar amb coca i xocolata per a tothom al pavelló. Seguidament, desfilada i un concurs de disfresses per als més menuts de la vila. Tot plegat es rematarà amb una discobaby.

Però a Sant Pau no es conformen només amb una rua de Carnaval. N’hi haurà una segona abans del gran sopar de la festa del tot s’hi val. Després de l’àpat, hi haurà la desfilada i el concurs de disfresses dels adults. Allà mateix es donaran els premis, que seran en metàl·lic per a les tres millors carrosses. El carnestoltes de Sant Pau de Segúries culminarà amb una discomòbil.

Vilallonga de Ter és manté fidel al mateix patró de celebració dels últims anys, on es donarà prioritat a activitats pensades més per a la mainada. També dissabte, hi ha prevista una rua pels principals carrers de la vila des de davant de la Cooperativa on nens i nenes podran lluir les seves disfresses. Tot seguit, festa de Carnestoltes, amb la corresponent animació infantil.

El bon temps està assegurat a les dues poblacions. Per tant, les activitats previstes a l’aire lliure es podran desenvolupar amb total normalitat.