La Corriols de Foc afronta la seva sisena edició a Vallfogona de Ripollès

Enguany s'han introduït canvis en dos dels recorreguts

per Redacció

Esports

La xifra de participants podria ser molt similar a la de l'any passat
La xifra de participants podria ser molt similar a la de l'any passat | Arxiu

Vallfogona de Ripollès tornarà a veure com es triplica la seva població amb l’arribada d’una nova edició de la cursa Corriols de Foc. Es tracta de la sisena edició d’aquest esdeveniment, que l’any passat va comptar amb unes 500 participants comptant tots els seus itineraris.

Enguany arriba amb canvis en dos dels recorreguts. Les curses de 20 i 30 quilòmetres estrenen un traçat que passa per la Serra de Puig Estela i el Coll de Santigosa, fent cim al Puigestela per després atacar Santa Magdalena. La prova més curta, de 12 quilòmetres, manté el seu recorregut habitual, passant pel torrent del Tornall i el Salt de la Masica.

Aquest diumenge, la cursa més llarga sortirà a les nou del matí des del centre de la població. Aquesta prova té un desnivell de 1.800 metres positius. Una hora més tard, a les 10, es donarà el tret de sortida a la de 20 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 1000 metres. I la cursa de 12 quilòmetres i 600 metres de desnivell positiu tindrà el seu moment d’inici a les 11.

A només 48 hores, la prova anunciava que només quedaven 30 dorsals per inscriure-s’hi. Per tant, bona participació per intentar vèncer en una Corriols de Foc on l’any passat es van imposar Mònica Comas i Josep Cuadrat, en la seva distància més llarga.