Dani Parés i Laura Estorch guanyen la prova llarga de la Corriols de Foc

Vallfogona de Ripollès va rebre a 350 corredors aquest diumenge

per Xevi Pujol

Esports

Èxit de participació a la Corriols de Foc de Vallfogona
Èxit de participació a la Corriols de Foc de Vallfogona | Muti Saló

Per la Corriols de Foc 2018, el paisatge estava parcialment nevat, i en aquesta edició del 2019, es va arribar als 20 graus de temperatura al migdia. Una prova imprevisible que va fer que 350 corredors s’acostessin fins a Vallfogona de Ripollès per gaudir d’una de les tres distàncies proposades per l’organització. Durant el matí, els participants van anar sortint del centre de la població, en un nou èxit de la Corriols. «Aquest nombre de corredors ja ens va bé per no massificar la muntanya», comentava Josep Anfruns, un dels organitzadors de la cursa.

La Serra de Puig Estela i el Coll de Santigosa van ser els escenaris dels dos recorreguts més llargs. En la cursa de 30 quilòmetres, el vencedor va ser Dani Parés en la categoria masculina, mentre que Laura Estorch va ser la primera entre les noies. Alguns participants venien de ben lluny, com l’Albert Ferrer, vencedor de la cursa de 20 quilòmetres, que es va apuntar el mateix matí de la prova.

Dani Parés, guanyador de la cursa de 30 km | Muti Saló

Cristina Vilarnau va guanyar en la prova de 20 quilòmetres en la categoria femenina. En la cursa més curta, de 12 quilòmetres, que passava pel torrent del Tornall i el Salt de la Masica, Pau Llorens i Mireia Casellas van ser els guanyadors.

Els tres primers de la prova de 20 km | Muti Saló