Es canvia el sentit de diversos carrers de Camprodon

És la primera fase del Pla Local de Seguretat Viària

per Redacció

Arreu

La carretera de Sant Joan és una de les vies afectades
La carretera de Sant Joan és una de les vies afectades | Laura Segur

Camprodon encara la recta final del mandat municipal desenvolupant diversos projectes. Un d’ells és l’execució de la primera fase del Pla Local de Seguretat Viària. Les actuacions consisteixen en el canvi de sentit d’alguns carrers, que passen de ser de doble sentit a sentit únic.

Al sud del municipi, s’està actuant a l’entrada de la carretera de Sant Joan i al Passeig de la Muralla, fet que provocarà que el carrer del Camp de la Vila passi a ser de doble sentit. A l’aparcament de grans dimensions que hi ha en aquest sector s’hi podrà accedir pel mateix carrer i també pel vial del Parc de la Mare de la Font, on també hi ha diverses places d’estacionament per a vehicles. A la zona nord del municipi, està previst actuar als carrers Llandrius i Alexandre Galí, que envolten equipaments com la piscina municipal i l’Institut Germans Vila Riera.

Les actuacions han començat aquesta setmana i van acompanyades del reforç de la senyalització, la limitació de la velocitat i una nova distribució de l’estacionament de vehicles. El Pla Local de Seguretat Viària, que s’ha de desenvolupar fins el 2021, ha estat aprovat per l’ajuntament amb la supervisió del Servei Català de Trànsit.