Ja es coneix tot el cartell de la sisena edició del Clownia

Reuneix als artistes més actius del panorama musical català, però també a molts d'internacionals

per Redacció

Cultura

Presentació del Festival Clownia, sisena edició
Presentació del Festival Clownia, sisena edició | Aj. Sant Joan de les Abadesses

Aquest dimarts s'ha presentat a l'antiga fàbrica d'Estrella Damm de Barcelona la sisena edició del festival Clownia, organitzat per Txarango a Sant Joan de les Abadesses. Ha estat en una roda de premsa en la qual s'ha desvetllat el cartell complet d'artistes que hi assistiran. De fet, ja en coneixíem alguns pels avançaments que s'havien fet en les darreres setmanes.

Hi seran molts dels grups i propostes que actualment es troben més actius al panorama musical català. Entre ells, hi tocaran Buhos, Doctor Prats, Joan Dausà, Itaca Band o Oques Grasses. Qui no hi serà és el propi grup Txarango, que es troba fora dels escenaris després d'haver conclòs la seva última gira l'any passat.

També s'ha anunciat que hi serà present l'orquestra colombiana de salsa La 33, i que l'apartat de les companyies de circ serà més internacional que mai, amb Circo No Ato, de Brasil, o Mighty Jambo, de Kènia. Al cartell, penjat a les xarxes, es poden consultar tots els artistes.

Membres del grup Txarango, així com l'alcalde de Sant Joan, Ramon Roqué, s'han encarregat d'anunciar el cartell complet del Clownia 2019. L'any passat, 4.500 persones hi van assistir. Enguany, omplirà Sant Joan de clownians del 27 al 30 de juny.