L'AMPA de l'Escola Pirineu vol un institut escola a Campdevànol

Ha traslladat el seu desig a l'ajuntament, que mirarà si hi ha opcions

per Redacció

Arreu, Educació

Gisela Pulido davant la nova Escola Pirineu ahir al migdia
Gisela Pulido davant la nova Escola Pirineu ahir al migdia | Laura Segur

L’AMPA de l’Escola Pirineu ha mostrat la seva preocupació pel fet que l’oferta educativa a Campdevànol s’acabi a sisè de primària. La solució, segons el seu punt de vista, seria implantar la formula de l’institut escola. Una possibilitat que ofereix el departament d’Educació sempre i quan es compleixin uns requisits. L’entitat ha confirmat que ja ha traslladat el seu desig a l’ajuntament. La presidenta Gisela Pulido, apunta que "la resposta ha estat que ho demanarien, que mirarien quins tràmits s'han de fer per mirar d'aconseguir-ho".

Els responsables de l’AMPA consideren que l’institut escola és una opció amb grans beneficis. Pulido explica que "tindrem més espai amb les noves instal·lacions i és una cosa força viable. Mantenir els nens al mateix poble estaria molt bé per tots, mantenir el projecte educatiu,...crec que tots són beneficis"

El mes que ve s’haurà d’afrontar el gruix del trasllat al nou centre, si no hi ha cap contratemps. L’AMPA ha manifestat la seva intenció de col·laborar en tot el que calgui perquè és la prioritat número 1. Segons Pulido, "és una cosa molt esperada, la comunitat educativa estem tots aquí, tots junts"

L’ajuntament de Campdevànol manté el 23 d’abril com la data perquè la nova Escola Pirineu obri les seves portes de manera oficial. Segons l’alcalde, ara mateix el que està més avançat és l’interior del centre.