'Caqui' Pérez i Manel Pajares, nous entrenadors de l'Abadessenc

Substitueixen a Juanma i Paulino Fernández i s'estrenaran diumenge contra el Guíxols

per Guillem Sánchez

Esports

'Caqui' Pérez, al camp de futbol de Sant Joan
'Caqui' Pérez, al camp de futbol de Sant Joan | Xevi Sunyol

La situació de l'Abadessenc al grup 1 de Segona Catalana no és la que el club hauria volgut a aquestes alçades de la temporada. A nou jornades per acabar la lliga, la solució per la qual el club aposta des d'aquesta setmana és la del relleu a la banqueta. La Junta Directiva ha decidit prescindir dels serveis de Juanma i Paulino Fernández, que fins ara havien ocupat el càrrec, ja en substitució de Joan Carles Carnerero i Sam Rierola.

La tercera parella de tècnics que tindrà el primer equip fins a final de temporada sera Caqui Pérez, amb l'ajuda de Manel Pajares. Ara mateix, ocupen el 15è lloc, el primer de descens, empatat a 25 punts amb el Besalú, però a sis ja del Camprodon i el Marca de l'Ham.

Pérez i Pajares ja van realitzar aquest dimarts la primera sessió de treball sobre el camp. La idea del nou entrenador és poder disposar un sistema «amb vocació ofensiva, però sense descuidar la defensa». L'objectiu amb el qual arriba és la salvació. Espera que tots els jugadors donin el màxim de si mateixos per intentar salvar-se. El primer duel serà ja aquest diumenge, a fora, contra un Guíxols que és un dels colíders del grup 1 de Segona. Alhora, és el màxim golejador i compta amb el pitxitxi de la categoria.

El tècnic ja havia estat a la disciplina de l'Abadessenc com a entrenador. De fet, va pujar l'equip a Preferent la temporada 91/92 i llavors va fitxar pel Vic. El 2009 va substituir Joan Font a la banqueta durant el mes de desembre. Va agafar l'equip amb 11 punts en quinzè lloc i el va salvar a Primera Regional.