Els veterans de la UE Campdevànol s'enfrontaran als del RCD Mallorca

El partit es jugarà aquest dissabte al matí

per Xevi Pujol

Esports

Un entrenament dels veterans de la UE Campdevànol
Un entrenament dels veterans de la UE Campdevànol | Xevi Pujol

Aquest divendres, l'equip dels Veterans de la Unió Esportiva Campdevànol agafarà un vol cap a Mallorca, on dissabte al matí tenen un partit previst contra els veterans del RCD Mallorca. Cada dijous, aquest grup d'amics que segueixen moltes ganes de practicar l'esport que més els agrada es reuneixen per entrenar. Aquest tipus de partits, que intenten fer un cop l'any davant equips de veterans de certa entitat, són el premi a obtenir i tota una experiència. A més de disputar el matx, també aprofitaran per visitar l'illa de Mallorca.

«Durant l'any fem algun partit contra veterans de pobles de la vora, com els del Ripoll i l'Abadessenc, però bàsicament anem entrenant i fem algun partit entre nosaltres, mirem d'estar actius», explica Ramon Costa, un dels membres de l'equip. Consideren que el més important és fer pinya i viure l'esport d'equip.

«Depèn del temps, quan fa fred som poca gent, però alguns dijous arribem a ser fins a 25 persones i hem de fer tornejos entre nosaltres», diu Costa. També avança que aquest any el club té previst que es faci un altre partit davant un rival de primera línia, de cara al mes de juny i com a acte de celebració del centenari del Campdevànol.

L'any passat, els veterans del Campdevànol van enfrontar-se, per exemple, als veterans del Deportivo de la Coruña, on es van trobar amb Donato, ex jugador professional. La continuïtat de l'equip de futbol està garantida, segons els seus membres.