La Fira de les 40 Hores incorporarà diferents novetats aquest 2019

Els dies 5, 6 i 7 d'abril arriba una nova edició d'aquest esdeveniment a Ripoll

per Xevi Pujol

Arreu

Novetats a la Fira de les 40 Hores 2019
Novetats a la Fira de les 40 Hores 2019 | Arxiu

El cap de setmana del 5, 6 i 7 d’abril és l’escollit per celebrar una nova edició de la Fira de les 40 Hores de Ripoll. Un esdeveniment amb més de 100 anys d’història que cada vegada intenta anar incorporant novetats perquè la gent no deixi de visitar-la. Aquest 2019, destaca la recuperació d’un espai per la Unió de Botiguers,a més de la creació d’una zona dedicada a empreses d’organització d’esdeveniments com ara casaments. La demostració de bicis i motos de trial que fa uns anys s’havia fet a la plaça de la Llibertat, tornarà, però a la plaça de l’Ajuntament, mentre que l’eFira –la zona de noves tecnologies- s’uneix a l’espai de la UIER a la plaça Sant Eudald. El 'Tastatast', la fira gastronòmica del divendres al vespre, passa a fer-se a l’església de Sant Pere.

L’espai d’estands, els oficis artesans, l’alimentació amb productes del Ripollès, l’espai del Llibre o els automòbils es mantenen en una fira que vol arribar al rècord de participants del 2015, 27.000. En els propers anys, es vol encarar cap a la meta dels 30.000.

I com cada any, Televisió del Ripollès emetrà l’especial Fira TV, amb un programa cadascun dels tres dies per viure de ben a prop i en directe l’esperit de les 40 Hores.