Mònica Santjaume és la candidata de Junts per Ribes de Freser

El seu projecte vol donar continuïtat a les polítiques de Marc Prat al capdavant de l'ajuntament

per Redacció

Arreu

Mònica Santjaume és la candidat de Junts per Ribes de Freser
Mònica Santjaume és la candidat de Junts per Ribes de Freser | Junts per Ribes de Freser

Ribes de Freser ja té una nova candidata, en aquest cas de Junts per Ribes de Freser. Després que Marc Prat anunciés que no repetiria al capdavant de la secció local del partit, aquesta setmana s’ha presentat en societat el seu relleu: Mònica Santjaume. «Quan em van posar sobre la taula aquest projecte vaig veure que no podia renunciar a Ribes, no podia renunciar al meu poble. Ribes és el poble que m'ha vist créixer i del qual ha après tot allò que sé. Penso que com a ribatana tinc una gran responsabilitat però també crec que és un dret i un deure i tinc moltes ganes d'assumir-lo», ha explicat

La candidata a l’alcaldia va esbossar les línies generals de les propostes que vol posar sobre la taula amb la seva candidatura.  Un exemple és que "volem treballar en polítiques d'habitatge, que els joves que vulguin tornar a Ribes un cop hagin estudiat fora puguin tornar. Ribes és un poble d'acollida. Per tant, tothom qui vulgui pujar a viure a Ribes pugui a venir-hi».

L’afició per la política li ve de lluny, una passió que li ha anat creixent en els últims anys i que és el que l’ha empès a posar-se al capdavant de Junts per Ribes de Freser. «He viscut la política des de ben petita a casa en l'àmbit de l'administració local. Jo crec que això també em va impulsar de jove a estar al cas i a tenir aquesta sensibilització», ha detallat.

El seu projecte vol mantenir una línia de continuïtat amb els governs dels últims mandats al poble.