Aitor Carmona és escollit com el cap de llista d'Alternativa per Ripoll

Es fan públics nou integrants més de la candidatura

per Redacció

Arreu

Una de les fotos de la candidatura d'Alternativa per Ripoll després de l'assemblea oberta
Una de les fotos de la candidatura d'Alternativa per Ripoll després de l'assemblea oberta | Xevi Sunyol

Aitor Carmona és la persona escollida per encapçalar la candidatura d’Alternativa per Ripoll, la llista vinculada a la CUP per optar a l’alcaldia de la capital de comarca. El seu nomenament s’ha concretat en una assemblea oberta que s’ha celebrat a la sala Eudald Graells. Ara bé, Carmona ha destacat sobretot que és la primera llista a Ripoll que fa públics els primers deu integrants. Espera que en breu altres persones s’engresquin amb el projecte i d’aquesta manera, tanca la candidatura de manera definitiva. També ha destacat la paritat entre homes i dones que hi ha ara mateix. "Volem ser una llista, una candidatura feminista. Estic molt content perquè realment som un grup molt plural i que representem la diversitat que reflexa el poble de Ripoll"

Fotos de rigor al passeig Mestre Guich i al passeig de Sant Joan de la candidatura d’Alternativa per Ripoll. Els seus membres estaran presents a la fira de les 40 hores per copsar les inquietuds de la ciutadania i incorporar-les al programa electoral. També hi ha haurà més assemblees obertes per concretar el full de ruta més real possible.

Aitor Carmona estarà acompanyat per Rebeca Galavís, Marian Medel, Dani Vilaseca, Maria Sánchez, Berta Vidal, Carles Diaz, Josep Caballero, Elisabet Jordà i Aleix Carretero.